eMuse ontwikkelt web & mobiele software

op maat, van A tot Z en met staalharde garanties

 

We zijn niet de grootste, dus doen we harder ons best


Diensten

development

Digitaliseren

Software op maat klinkt duur, maar hoeft dat zeker niet te zijn. Als technische partner staat eMuse zijn klanten bij om heel kostenefficiënt te gaan digitaliseren. Vaak is dit een combinatie van bestaande systemen en standaard oplossingen, naadloos geïntegreerd door maatwerk. Na meer dan 12 jaar ervaring en projecten in binnen en buitenland weten we zeer goed wat wel en niet werkt.

project_management

Consultancy

Onze passie en kennis over cutting-edge technologie maakt het verschil, en daar zijn we best fier op. Daarom delen we onze kennis dan ook met veel plezier. Wil je dat we dit komen toepassen bij u op de werkvloer? Dan lenen wij u graag onze project management, scrum masters en developers uit.

architecture

White Label voor agencies

Deze dienst is exclusief voor professionele agencies (marketing of IT dienstverleners) die op zoek zijn naar een tijdelijke of permanente oplossing voor software ontwikkeling zoals websites of CMS-systemen. Ons geheim is dat we dezelfde technieken gebruiken als voor onze lange-termijn software en dit combineren met een dienstverlening op maat van agencies op basis van communicatie en openheid.